Testimonial Marvin Halden

//Testimonial Marvin Halden

Testimonial Marvin Halden

Voor het project Duurzaam Denken en Doen dat werd geinitieerd door Fernandes Bottling Company werd ik in november 2019 benaderd als ik een bijdrage wil leveren als Social Media Influencer. Het was een hele uitdaging en leerrijk. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan concenteren op het scheiden van afval en zoveel als mogelijk te recyclen, bewuster geworden over ons milieu en te zorgen voor een nette schone en prettige omgeving. In mei 2020 werd ik benaderd door R. Berghout als vrijwiliger voor SuReSur. Ik vind het tot op heden heel erg leuk, leerrijk en een geweldig team. Ondanks de geringe middelen proberen zij elke keer het beste ervan te maken. Verder heb ik alle geloof dat het steeds beter kan worden en de bewustwording binnen de gemeenschap kan groeien. De boodschap over het gebruik van plastic en thans glas op mijn eigen creatieve en authentieke manier te presenteren doet mij deugt.

Marvin Halden, MOSNETWERK, Ondernemrs in Suriname

 

2021-03-28T19:32:35+01:00